Предизвикот е прифатен

Го прифативме предизвикот да направиме перфектен накит

12. i52830

Ланче со повеќе природни безбојни дијаманти

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
13. i52831

Ланче со повеќе природни безбојни дијаманти

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
23. i52828

Ланче со приврзок

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ