• E-MAIL
  • /   Сподели

Биди храбар – САКАЈ

Татјана и Дарко

„Знаеш дека се работи за љубов кога сакаш таа личност да биде среќна, дури и кога не си дел од неговата среќа“, Џулија Робертс

Љубовта е емоција која ја доживуваат многумина, но во неа уживаат малкумина.

„Љубовта е апсолутна верност. Луѓето избледуваат, изгледот избледува, но верноста никогаш. Можеш да зависиш толку многу од одредени луѓе што би го местел часовникот според нив. Но, само една личност може да биде целиот твој свет, твојот животен партнер. Саканата личност е мој личен мотиватор и двигател низ сите моменти од секојдневието, и значајен поттикнувач за доживување на нови предизвици во животот“

Срце полно со љубов е почетокот на целото знаење на светот.