• E-MAIL
  • /   Сподели

Дали знаеш да САКАШ?

Милкица и Горан

„Понекогаш срцето го гледа она што е невидливо за очите.“ – Џексон Браун

Љубовта не е нешто дадено само од себе и не опстојува без оглед на сè, на љубовта мора да се работи постојано и одново.

„Верувам дека сè се случува со причина. Луѓето се менуваат за да научат да ги пуштат нештата, работите одат на полошо за да ги цениш кога се добри, веруваш на лаги за на крајот да научиш да не му веруваш никому освен себе, и понекогаш добрите работи се распаѓаат за да дојдат уште подобри. И на крајот, љубовта која ја земаш, е еднаква на љубовта која ја создаваш.“

Да се доживее љубов од саканата личност е привилегија и чест, затоа миговите со саканата личност се бесценети и немерливи во секојдневниот живот.