• E-MAIL
  • /   Сподели

Заедно сме БЕЗВРЕМЕНСКИ!

Александра и Синиша

Срцата никогаш нема да бидат практични сè додека не се направат некршливи.

„Не стапуваш во брак со некого со кого би можел да живееш – стапуваш во брак со личноста без која не може да живееш. Љубовта е најсилната страст од сите, затоа што спонтано ја напаѓа главата, срцето и сетилатa. Вистината е дека не знаеш што ќе се случи утре. Животот е лудо патување, и ништо не е загарантирано. Затоа ги ценам сите секунди поминати со него бидејќи знам дека ги минувам како што сакам и со кој сакам “

Сакам да верувам дека љубовта е реципроцитет, дека единствено може да се почувствува само кон една личност.

„Љубовта ги лекува луѓето, и оние кои ја даваат и оние кои ја примаат“, Др. Карл Менингер