• E-MAIL
  • /   Сподели

Неограничена љубов

Александра и Васко

„Немојте да се задоволувате со врска која нема да ви дозволи да бидете самите себеси“, Опра Винфри

„Живееме да сакаме и да бидеме сакани. Само еден пратен поглед до таа одредена личност е доволен за искрена насмевка. Секој би направил се’ за ова чувство наречено љубов. Сите грижи исчезнуваат и нови порти се отвораат. Да се заљубиш – спонтано спојување на два универзума, два сосема различни света да станат еден. Создавање на една душа преточена во две тела. Каде што има љубов, има и живот.“

Љубовта е начинот на кој правиме да се чувствува таа одредена личност кога е во наше присуство.

„Едноставно „те сакам“ значи многу повеќе од пари“, Френк Синатра