Sigma свадбени честитки

SIGMA свадбена честитка бр. 6

Во годините што следат ви посакуваме да бидете уште поблиски другари и да ја делите вашата среќа во секој преубав момент што ви го носи животот. Среќен заеднички живот!

6 of 49