Sigma свадбени честитки

SIGMA свадбена честитка бр. 17

Нека овој нов почеток донесе среќа и радост која ќе трае засекогаш и останете заљубени еден во друг до крајот на времето. Ви посакуваме среќен брак!

17 of 49