Sigma свадбени честитки

SIMA свадбена честитка бр. 19

Најголема среќа е да остариш со саканата личност. Овој ден секогаш нека остане во вашата меморија и нека ве потсетува на среќата која ја имате со личноста која ќе биде до вас секогаш. Честитки!

19 of 49