SIGMA Венчавка

FINGERPRINT®

Прекрасен венчален прстен кој е излиен под висок притисок, обработен на повисока температура од стандардната за поголема отпорност на деформации, тројно полиран за површина со поголем сјај  и 40% поголема  заштита од деформации и физички влијанија, анатомски моделиран да се вклопи како дел од Вашата рака во Вграден ДИЈАМАНТ со најдобра боја за да ја представи нашата определба секогаш да се постигне совршенство. Вашиот отисок од надворешната страна на венчалниот прстен на Вашата сакана личност. Ексклузивно во Македонија. Заштитен индустриски дизајн на SIGMA во Завод за индустриска сопственост на РМ

ДОСТАПНИ БОИ ОД КОЛЕКЦИЈАТА:
Платинесто бело
Слатко розево
Италијанско жолта
Интензивно розева

ПРЕПОРАЧАЈ