Sigma љубовни изреки

SIGMA љубовна изрека бр.2

Зошто го сакам

Кога би морала да кажам зошто го сакам, можам да кажам дека тоа е само поради тоа што тој е тој, а јас сум јас.

Непознат автор
2 of 49