SIGMA Веридба

MULTISTONE

Веренички прстен направен од злато 585 (14К+) со странично поставени кристали, дизајниран и целосно произведен во Италија. Совршено исполиран и со многу дополнителни кристали од страна што треба да Ви донесат нови заеднички моменти за паметење.

ДОСТАПНИ БОИ ОД КОЛЕКЦИЈАТА:
Платинесто бело
Слатко розево
Италијанско жолта
Интензивно розева

ПРЕПОРАЧАЈ