SIGMA Венчавка

Поезија

Прекрасен венчален прстен кој е излиен под висок притисок, обработен на повисока температура од стандардната за поголема отпорност на деформации, тројно полиран за површина со поголем сјај  и 40% поголема  заштита од деформации и физички влијанија, анатомски моделиран да се вклопи како дел од Вашата рака во секоја ситуација. Вграден ДИЈАМАНТ со најдобра боја за да ја представи нашата определба секогаш да се постигне совршенство.Можност за гравирање на Вашата омилена изрека, завет или љубовен стих од надворешната страна на венчалниот прстен на Вашата сакана личност. Заштитен индустриски дизајн на SIGMA во Завод за индустриска сопственост на РМ

ДОСТАПНИ БОИ ОД КОЛЕКЦИЈАТА
Платинесто бело
Слатко розево
Италијанско жолта
Интензивно розева

ПРЕПОРАЧАЈ