SIGMA Веридба

SIGMA Diamanti

Веренички прстен со вградени безбојни природни дијаманти направен од злато 750 (18К+) со вграден природен безбоен дијамант, дизајниран и целосно произведен во Италија. Самиот збор дијамант значи неуништлив, и затоа сакаме овој прстен да е круна на Вашата љубов, која треба да е неуништлива, радосна и исправена пред сите предизвици. Дијамантот плени со својата убавина секогаш и секаде. „Дијамантите живеат вечно“, како што треба да живее Вашата љубов. Затоа ние имаме посебен однос кон дијамантите и секогаш ги бираме со најголемо внимание, за Вашиот веренички прстен да блеска и плени каде и да се појавите.

 

ДОСТАПНИ БОИ ОД КОЛЕКЦИЈАТА:  …†‚†
Платинесто бело
Слатко розево
Италијанско жолта
Интензивно розева

ПРЕПОРАЧАЈ