SIGMA Венчавка

SIGNATURE

ДОСТАПНИ БОИ ОД КОЛЕКЦИЈАТА:

Платинесто бело
Слатко розево
Италијанско жолта
Интензивно розева

ПРЕПОРАЧАЈ