SIGMA Веридба

SOLITAIRE

Веренички прстен направен од злато 585 (14К+) со вграден кристал, дизајниран и целосно произведен во Италија. Совршено исполиран, исто како што посакуваме да биде Вашиот понатамошен заеднички живот.

ДОСТАПНИ БОИ ОД КОЛЕКЦИЈАТА: 
Платинесто бело
Слатко розево
Италијанско жолта
Интензивно розева

ПРЕПОРАЧАЈ